InBet are ca scop transparenta si explicarea pe cat posibil in detaliu a aparatelor electronice de tip slot-machine fata de utilizatori, dar in acelasi timp vine in ajutorul organizatorilor si proprietarilor acestor masinarii. Consideram ca gambling-ul din Romania reprezinta una din cele mai puternice piete din Europa, unde clientii si-au schimbat pozitiv si treptat mentalitatea. In ultimii 15 ani legislatia tarii s-a schimbat extrem de mult privind exigenta acestui domeniu de activitate, unde au aparut noi organizatii,reguli,taxe si controale intensificate, lucru ce a contribuit la eliminarea societatilor fantome considerate concurenta neloiala. Ei bine, consideram ca principiu ca a venit timpul sa ii sustinem pe CEILALTI, sa ii sfatuim, sa ii protejam, prin prezentarea diveritelor metode de fraudare a aparatelor electronice. 

 

Cea mai actualizata metoda de fraudare a aparatului o reprezinta metoda fraudarii cu ajutorul telefonului mobil

Aceasta metoda de fraudare se bazeaza pe un telefon comunicator + program "RNGENERATOR"

- Metoda este compatibila cu CF1, Gaminator,Admiral,Hotspot Platinum si Cobra

- Versiuni vulnerabile intre 5.6.x - 5.7.x

Programul "RNGenerator" v.5.7 (calculator randomizare) este proiectat pentru a prevede urmatorul algoritm de randomizare (urmatoarea miscare) Acesta salveaza fisiere sub extensia ".nrd" si ".map", fisiere se incarca intr-un smartphone Asus.

Proiectat pentru a afecta urmatoarele versiuni de jocuri : - Dolphins Pearl/Lucky Lady Charm/The money game/Pharaon Gold 2/ Magic forest/Sizzling Hot

Principiul de functionare a fraudarii de la distanta ! Nu este nevoie de nici o cheie, nu se deschide nici o usa, nici un compartiment, nu este inregistrat in nici un istoric al aparatului. !!!! ATENTIE !!!

Pentru aceasta metoda se foloseste :

1"Asus P750" 

2 Computer cu programul "RNGenerator" instalat.

Softul "RNGenerator" se bazeaza pe o analiza de algoritmi ai aparatului de joc si creaaza legatura intre laptop si telefon. Pentru a se opera, e suficienta inregistrarea cu camera telefonului mobil ecranul in timpul jocului normal a minimum 10 game-uri. Fisierul video va fi incarcat in programul "RNGenerator". Se ruleaza scanarea acestuia. La scurt timp, programul decodifica fisierul video si genereaza algoritmul urmator ce poate fi salvat chiar si intr-un fisier, transmis inapoi pe telefonul mobil. Din acel moment, telefonul este pregatit pentru functionare si va genera vibratii diferite in caz ca miza trebuie marita sau micsorata.

Atasam mai jos si un video de pe youtube cu rezulatul acestei metode.