InBet are ca scop transparenta si explicarea pe cat posibil in detaliu a aparatelor electronice de tip slot-machine fata de utilizatori, dar in acelasi timp vine in ajutorul organizatorilor si proprietarilor acestor masinarii. Consideram ca gambling-ul din Romania reprezinta una din cele mai puternice piete din Europa, unde clientii si-au schimbat pozitiv si treptat mentalitatea. In ultimii 15 ani legislatia tarii s-a schimbat extrem de mult privind exigenta acestui domeniu de activitate, unde au aparut noi organizatii,reguli,taxe si controale intensificate, lucru ce a contribuit la eliminarea societatilor fantome considerate concurenta neloiala. Ei bine, consideram de principiu ca a venit timpul sa ii sustinem pe CEILALTI, sa le impartasim experienta,sa ii sfatuim si sa ii protejam, prin prezentarea diveritelor metode de fraudare a aparatelor electronice. 

In materialul urmator va prezentam metoda de fraudare a aparatelor denumita si "CIP IN PLASTIC"

CHIP IN PLASTIC - reprezinta un conector obisnuit din plastic care ascunde sub acesta un integrat ce permite manipularea castigurilor aparatului. Acest conector este extrem de usor de instalat pe placa de joc,cipul fiind asezat sub masca de plastic. Acest microcip are abilitatea de a functiona identic cu un procent selector. Masca de plastic este structurata sub forma unui conector BDM pe placa de baza a aparatului. Puteti localiza cu usurinta portul, sub prima placa video.

Indepartarea vechiului socket nu va fi deloc grea. Este nevoie doar de indemanare si de o surubelnita dreapta.Plasticul va fi indepartat, pinii vor ramane intacti pe placa fiind lipiti. Noua masca schimbata va arata identic cu ea veche

 

 

Principiile functionalitatii acestui Cip ascuns in masca de plastic:

Lucreaza individual cu procent selectorul si nu afecteaza functionalitatea lui

Lucreaza individual cu procent selectorul sau il dezactiveaza pe acesta iar dupa o anumita perioada de timp va functiona individual.

Compatibilitate : Toate versiunile de Novomatic CF1, Gaminator,Admiral,Hot Spot Platinum si Cobra indiferent de versiunea de kernel. Nu produc blocari sau deficiente aparatului. Deschide vulnerabilitatea aparatului privind jocurile de tip Bonus-free spin games si dublaj